Bara jobb

Igår och idag har det varit tomtar på loftet, kan man säga. Jag har inte gjort något annat än läst och skrivit, förutom en kort sejour hos tandläkaren för att permanent laga min tand. Nu, äntligen har bedövningen släppt och jag har faktiskt inte alls ont. Jag hoppas att det håller i sig.

Ikväll skall vi på disputationsfest. Just nu känns det som att man helst hade suttit hemma och kurat, men som vanligt blir det väl roligt när man väl har pallrat sig iväg. Dick skall hålla tal. Det är hans doktorand som är nybakad doktor. Själva disputationen gick tydligen strålande, fast då låg jag i tandläkarstolen och spände mig.

Jag går till ett ställe som heter Lundatand och om ni bor i den här trakten är det sannerligen ett ställe jag rekommenderar. De är ytterst noggranna och de ger bra med bedövning. Jag valde dem för att de presenterar sig som tandläkare som vänder sig till folk som är nervösa för tandläkaren. Det är jag egentligen inte, men saken är den att de är så vänliga och pedagogiska och generösa med smärtlindring att det inte gör ont att gå dit. Och jag är smärtkänslig. Jag hatar att ha ont, särskilt i munnen. Tandhygienister, sköterskor och läkare som pjåskar med en är toppen.

Nu måste jag fixa till mig för kalaset.

Hoppas att ni får en trevlig fredagskväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s