En trevlig dag

Vi åkte till Mölle, där det var mulet och blåsigt. Inte en människa, och själva orten såg lätt bedagad ut. Man ska kanske se den i solsken? Vi fortsatte ut till Kullens fyr, där vi tog en kort promenad till Naturumet vid fyren. Det var riktigt bra. Vi ska ta med Nala dit.

Efter detta for vi vidare mot Flickorna Lundgren utanför Arild för att äta lunch. På väg dit stannade vi vid en gårdsbutik för grönsaker. Mannen som odlade det som såldes pratade mycket och gärna om allt som låg på bänken. Vi köpte underbara tomater och spännande gurkor och auberginer. Sedan blev det lunch, en iskall men het gazpacho och god cheddarpaj.

DSC_1155.JPG

Med nya friska tag gjorde vi vår sista utflyktpunkt: Norrvikens trädgårdar. Vi hade låga förväntningar. Ingen som har varit där har varit nöjd, men vi blev väldigt positivt överraskade. Kanske har Norrvikens trädgårdar genomgått en kris, men i så fall ligger den bakom dem nu. Det byggs och odlas så det står härliga till. Vi fastnade i den japanska trädgården, som var lummig och underbar. Och naturligtvis tyckte vi att själva huset, där det fanns en vacker restaurang, var jättefint med en enorm damm och fontän framför.

DSC_1159.JPG

Hit vill vi åka igen, och om du har varit där och blivit besviken är det läge att ge Norrvikens trädgårdar en ny chans. Dagsbiljetten kunde i en handvändning omvandlas till årskort, vilket vi gjorde. Det kostade inte ens extra.

Nu låter det som om vi är helsponsrade av Norrviken, men det är vi inte. Vi är bara riktigt nöjda.

Vår bröllopsdag 2018 avslutades med jordgubbar och glass på verandan för en liten stund sedan. En toppendag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s