Vi laddar

På lördag är det dags för en ny resa. Dick ska guida på en Rhenkryssning, och Nala och jag hänger med. Nala har fått ledigt från skolan. Nu tvättar vi och planerar för resan. Vi är borta en hel vecka, så det kräver en del planering.

Dick har föreläsningar hela dagarna, ofta från klockan 8 till klockan 17. Det späckade schemat beror förstås på kryssningsjobbet, annars hade det varit mer utspridda föreläsningar.

Hans tighta schema innebär att det är jag som lämnar och hämtar Nala, och jag som sköter allt här hemma. För närvarande är det lite hemmafruvarning på läget, men det går ju över. Jag står på allvar vid spisen och lagar mat när han kommer hem, trött efter dagen, hänger av sig rocken och drar på sig innetofflorna. Rena 50-talet.

Men idag har jag i alla fall tagit mig tid till att kolla tänkbara halloweenutstyrslar. Det är ju en fest med många barn, så ”sexy nun” eller ”mad killer” funkar dåligt. Det ska vara lagom läskigt och snyggt utan att gå över gränsen för vad en 3-åring och vederbörandes föräldrar kan tänkas gilla. Jag har funderat på att klä mig som en flapper, med paljetter och fransar, och lägga till litet blod i mungipan. Nala vill vara häxa i år. Dick blir antagligen vampyrgreve i smoking.

3 reaktioner till “Vi laddar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s