Stilkläder

OBS! Inlägget kan likna reklam, vilket det inte är. Jag är inte betald för att skriva detta och har själv pröjsat för kläderna. Är ni känsliga för kommersiell påverkan ska ni i alla fall hoppa över det här inlägget.

Man har ju hört talas om stilmöbler, alltså nytillverkade möbler som ser ut som om de vore tillverkade under exempelvis 1700-talet eller 1800-talet. Jag hittade en sida med ”stilkläder” igår, och höll på att bli helt fnattig av allt vackert. Här kan ni hitta den.

Nu kan jag förstås inte garantera att den håller måttet vare sig på kvalitet, storlekar eller leverans, men jag beställde faktiskt två flapperklänningar, en swingklänning och ett par skor. En av klänningarna ska vara till festen, men både den och det övriga kommer att funka på vilka snyggfester som helst. Så jag hoppas att de är lika fina i verkligheten som de är på bild, annars blir det synd om mig.

Jag tänker mig denna:

Eller denna:

Bilderna är lånade från Unique Vintage.

Jag beställde alltså båda, och hoppas på det bästa. Den ena var på rea, så jag blir inte totalt ruinerad om de visar sig vara dåliga.

 

3 reaktioner till “Stilkläder

  1. Jag är nästan orimligt exalterad över detta! Uppdatera oss gärna (en väninna ska snart ha 50-årsfest i 20-tals/casino/prohibition-tema).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s