Värmland, Värmland, Värmland

Jag gör inget annat än Värmland just nu. Idag har jag skrivit om flottning, bland annat.

Men Dick och jag tog oss faktiskt i kragen och åkte till Lund för att luncha ihop. Vi gör aldrig sådana saker i vanliga fall när vi är hemma och jobbar, men idag blev det annorlunda. Riktigt trevligt, men förödande för arbetstempot. Efter en lunch på stan går det sååå trögt att jobba. Vanligtvis äter vi ganska litet till lunch, så vi blev helt utslagna på eftermiddagen.

Imorgon har vi tänkt åka till Köpenhamn och gå på Glyptoteket. De har en Odilon Redon-utställning där. Den recenserades väldigt bra i Svenska Dagbladet för någon dag sedan och den ska snart stänga så det gäller att passa på.

På söndag är det Knut och granen ska ut.

2 reaktioner till “Värmland, Värmland, Värmland

  1. På tal om mat. Följer ni kostcirkeln, där protein inte ska vara mer än 50% på tallriken och konfektyr är borta från er kost, i och med er bildning? Allt som inte är med i kostcirkeln, förutom läkemedel vid sjukdom, behövs inte.

    1. Det har jag inte funderat över. Vi äter varierad, hemlagad mat men räknar inte enligt någon modell. Hittills har vi i alla fall överlevt och mått bra, så helt fel ute är vi inte. Enligt den senaste läkarundersökningen mådde vi alla prima. Lyckligtvis klarar vi oss utan läkemedel men en och annan godbit som faller utanför ramen slinker in ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s