Nedgrävd

Jag har knappt gjort något annat än jobb den senaste tiden, därav tystnaden här. Värmland har tagit all tid, men nu har jag skrivit den sista texten. Dick ska läsa igenom, jag ska korrigera, och sedan skickar vi in allt och håller tummarna för att de på Värmlands museum blir nöjda.

Men det är en annan sak också. Jag har märkt, och det gör ni också om ni går tillbaka i bloggen och ser efter, att jag alltid har en svacka vid den här tiden på året.

I år har jag inte känt av det så mycket. Det är verkligen jobbet som har tagit all tid, men kanske är det också annat som ligger i botten. Så här års känner jag mig trött och fantasilös. Jag avskyr att gå upp på morgonen och har svårt att komma igång med saker. Värmland har nog räddat mig litet på det sättet, eftersom jag har haft så stort fokus på det. Nu är det boken som får ta över den rollen.

Men, men. Jag kan inte sitta här och klaga. Nu ska jag lägga i en tvätt och förbereda mig för att gå till tandläkaren, dagens happening. Sedan ska jag ta en städrunda någonstans i huset och njuta av att ett jobb är klart. Imorgon biter jag i med boken, och den har jag saknat så det kommer att bli riktigt kul.

Dick hade förresten en föreläsning på filosoficirkeln i Lund för ett par dagar sedan. Föreläsningen finns på Youtube. Här kan ni titta (har ej tittat själv, så jag hoppas att det jag säger stämmer).

5 reaktioner till “Nedgrävd

  1. Föreläsningen är uppladdad som sagt, men tyvärr är det väldigt svårt att ta sig igenom den. Bilden kan man vara utan, men ljudet har en så dålig kvalité att det är relativt svårt att höra vad föreläsarna säger.

      1. Det är tyvärr inte första gången. Till skillnad från Lunds videoserie med debatter, som har väldigt bra bild och ljud, är filosofiecirkeln inte alls påkostad, tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s