Guud, vad dåligt!

Ibland får man ju spader! För ungefär tusen år sedan ändrade Coop sitt poängsystem. I forntiden fick man alltid kännedom om att man hade sparat ihop en viss summa pengar och så kunde man omsätta den när man gjorde sin veckohandling. Så icke längre!

Nu får man inte alls veta att man har tjänat ihop några poäng, eller ens vad de betyder.

Så vad händer? Jo, idag damp det ned en påminnelselapp i brevlådan om att ”jag är en av deras bästa kunder och nu måste jag bums använda mina poäng för att de inte ska brinna inne”. Fine! Jag är antagligen en av deras bästa kunder. Konstigt vore annars. Vi gör all handling på Coop, och det vill säga en hel del.

Men hur använder jag mina poäng? Det kan jag göra via Coops hemsida, som är omöjlig att komma fram på och bara står och tuggar fradga när man försöker eller via Coops app som uppenbarligen bara är till för att internethandla bananer och våtservetter.

Kom igen! Om ni ändrar på systemet ska ni väl inte göra det svårare, såvida ni inte helt enkelt vill sno mina poäng. Är det så? Är tanken att ni ska få folk att missa poängen eller ge upp i försöken att få ut dem för att få behålla dem själva? Varför tar ni inte bara bort systemet med poäng om ni inte har lust att låta folk använda dem?

Som det är nu vet jag att jag har hutlöst många poäng att utnyttja, men jag vet inte hur många eller hur jag ska använda dem. Snart börjar de ätas upp av systemet och jag kan inte göra ett dyft åt det. Jävla Coop!

Ni får se det här som dagens utbrott. Nu ska jag göra ett nytt försök med Coop och deras kassa webbplats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s