Vaccinationer

Idag åkte vi till Lund och vaccinerade oss. När man reser till Zambia ska det inte snålas med förebyggande åtgärder. Innan vi slutligen ger oss iväg ska vi också få rabiesvaccin.

Jag måste säga att Nala var superduktig under vaccineringen. Hon hade med sig två gosedjur och så satt hon och djuren i mitt knä, men allt skedde utan knot och gnissel. Hon var först ut att ta sprutan av oss tre. Hon har ett lejonhjärta i sin lilla kropp. Efteråt var hon märkbart uppiggad över att det inte var så farligt som hon hade trott. Nästa vecka ska hon tillbaka för två sprutor till. Vi kunde inte ta dem idag, så det var ju skönt att den första gick smidigt.

På försök ska vi även börja ta malariamedicin. Man måste äta tabletter i tre veckor för att utesluta att man får biverkningar (depression och mardrömmar) av dem. Om de fungerar ska vi ta dem när vi reser iväg, annars får vi byta till en annan sort.

Och så damp det ned ett fett champagneläge här idag. Royaltyn på försålda böcker ska utbetalas, och det såg över förväntan bra ut i kuverten. Jag har dessutom option på ett nytt bokkontrakt. Jag ska bara skriva ihop ett synopsis så att vi kan komma överens om ramarna. På jobbfronten är det alltså ljust framöver.

En reaktion till “Vaccinationer

  1. Går det att i modern tid adoptera barn från barnhem i Sverige, eller tillhör det till det förgångna?
    Finns det fortfarande barnhem i Sverige eller Europa, förresten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s