Inte många knop …

Jag tar det gränslöst lugnt här hemma.

Idag är det mulet, men igår och flera dagar innan dess var det underbart sommarväder. Vi badade i havet och Dick köpte världens största bassäng (ja, ja, inte VÄÄÄRLDENS största, men en stor). Nala och en kompis testbadade i den igår. Förutom att den var för liten och för kall fick den godkänt. De badade tre gånger, så helt värdelös kan den inte ha varit.

Idag fick jag en leverans från DHL. Jag hade beställt tre klänningar från Phase Eight. En ska jag använda på det årliga cocktailpartyt hos Nalas gudföräldrar. Temat är ”Flowers and Romance”. Jag ska en en grön, hellång klänning med vid plisserad kjol. Den är i tunt, nästan genomskinligt, material. Mycket romantisk. Så tänkte jag mig lockat hår och blommor.

På onsdag gör vi en kort tur till Jylland. Dick har aldrig varit där. Vi ska besöka Århus, Skagen och en del annat. Nala vet inte om det än, men vi ska till Legoland också. Hon kommer smälla av när vi kommer dit.

Förra veckan gjorde vi en utflykt till Uddevalla och hälsade på Maria Gustavsdotter och hennes man. Vi grillade och drack drinkar och pratade.

Och så läser jag en bok av Lena Petersson, som var här och hälsade på för en dryg vecka sedan. Det är andra delen i hennes självbiografi. Detta resulterade ofta i oro och gråt (en underbar titel på en bok!) är hittills jättebra. Jag är enormt imponerad!

Mellan varven blandar Dick en drink. Han har en dold talang i detta och skulle lätt kunna bli kändisbartender. Han gör de bästa drinkarna som finns, oavsett som de innehåller alkohol eller är alkoholfria.

Jag njuter alltså i fulla drag av sommaren! Hoppas att ni också gör det!

Jo, vi hörde ifrån adoptionsorganisationen för två dagar sedan. Det enda nya är att inget har hänt. Den som väntar på något gott …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s