Dagens överraskning …

Dick fick en avi i brevlådan. Han hade ett paket att hämta ut, med en för oss okänd avsändare. Vi trodde att det var en bok, men när vi kom till Ica visade det sig att paketet var stort och nästan runt. Vi anade att det fanns en korg inslagen under en massa brunt papper och tejp, och det låg något i korgen som rörde sig litet när man skakade till paketet.

Vi gick hem med paketet under stora undringar. Vad kunde det vara? Ett hot? Ett avklippt finger inslaget i bubbelplast? Ett mumifierat huvud? Mjältbrand? Eller något ofarligt och trevligt?

Vi googlade avsändaren innan vi vågade öppna, och han verkade inte ha några lik i garderoben. Vi bestämde oss för att klippa upp tejpen och papperet och plocka ut innehållet.

Det visade sig vara ett litet fint stop i lergods och en tennsked som Battle of Wisby-gruppen sände som gåva som tack för att Dick deltar i deras evenemang under Medeltidsveckan. Väldigt snällt och väldigt ofarligt.

Nu längtar vi efter Gotland, och det är dags att äntligen börja fila på föreläsningen.

3 reaktioner till “Dagens överraskning …

  1. HeHe, roligt att ni inte vågade öppna presenten utan att googla först, men jag hoppas att ni inte får riktiga hot.

    1. I efterhand blev det rätt dråpligt. Vi förväntade oss knappast mjältbrand och det är sällan det förekommer hot. Det har skett en handfull gånger, vanligtvis om Dick har valt att gå in i en debatt på TV. Numera hoppar han oftast över de tillfällena för att vi vill slippa eventuella efterräkningar.

      1. Vad uselt att det inte ska gå att debattera utan att bli hotad! Att folk blir sura på det debattören säger är en sak, men ingen ska behöva utstå hotelser eller hoppa över saken för att slippa dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s