Idel regn

Det har regnat konstant sedan vi återkom från Gotland. Nu har vädret sannerligen återgått till att bli som det brukar vara i den här delen av Skåne. Allt är grönt och frodigt. Ingen behöver vattna. Ingen vill ens gå ut.

Jag och Karl har dock stora planer på insidan av huset. Vi har nått vinden. Vårt hus kan ha en av världens mest opraktiska vindar. Man kan inte stå upprätt i den, och snedtaket gör att större delen av golvytan är omöjlig att utnyttja till förvaring. Dessutom är det becksvart där uppe. Det finns visserligen belysning, men den kan man inte tända förrän man är upp på vinden. Det är så lagom attraktivt att klättra upp för en brant trappa rakt in i ett svart hål och börja famla efter en lysknapp.

Detta ska det nu bli ändring på. Vi ska fixa belysning i vindstrappan som tänds automatiskt när man öppnar dörren och kliver in. Vi har faktiskt en dörr till trappan i stället för en lucka i taket, alltid något.

Markiskillen som kom igår var förresten bra. Inte för att vi behöver markiser nu när det regnar, men det kommer ju en ny sommar. Han lovade markiser inom en månad.

Nu ska vi äta frukost, och jag ska försöka fixa en trollkarl till Nalas födelsedagskalas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s