Tiden går

Hela bokmässan, Lisebergsbesöket och allt annat i Göteborg passerade utan att jag hade en tanke på att delge er någonting. Så kan det gå när man är mitt uppe i grejer.

Dick hade i alla fall en av sina bästa bokmässor någonsin. Hans framträdanden var väldigt uppskattade. Nala och jag deltog bara i två av dessa, varav den ena var förra veckans radiogudstjänst. Ni kan höra den här.

Nala och jag hade hela lördagen till att gå på Liseberg. Vi åkte allt vi kunde åka. Mest gillar vi Flumeriden, där man åker i små primitiva stockbåtar i en vattenbana. På slutet kommer två vattenfall och man blir blöt och glad.

Nu är vi förstås hemma igen. Ikväll ska vi till Lund på kalas. Ylvas interiör, som har levererat alla våra gardiner och kuddar, firar 30 år, och vi är bjudna på mingel i butiken. Efteråt äter vi middag på stan. Det blir kul.

Annars jobbar vi. Jag sitter med nya boken. Den växer långsamt, men den växer. Jag stöter på patrull hela tiden och måste skaffa mer material, men rätt som det är passerar man toppen och så rullar det nedåt med det material man har. Nyss beställde jag Alla Riksdagars och Mötens Besluth i tre band. Bra att ha hemma!

Vi har blivit mer generösa med att köpa böcker. Biblioteket är ju inom räckhåll. Igår hade vi möte med banken, och det är inte alls omöjligt att få låna en hiskligt stor summa pengar för att bygga århundradets häftigaste privatbibliotek. Detta kan göra vilken bokälskare som helst mer än till sig, och vi larvar runt på små rosa moln här hemma och kvittrar ”biblioteeeket” med jämna mellanrum.

2 reaktioner till “Tiden går

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s