Till Estland

Imorgon reser vi till Estland. Dick ska hålla högtidstal till minne av Gustav II Adolfs död den 6 november. Nala och jag hänger med.

Det kommer mycket lägligt. Vi har aldrig besökt Tallinn och får nu en fin chans att göra det. Jag har nyss skrivit en bok som berör Tallinn, och Dick har precis börjat på en som också berör den här staden. Väldigt bra att få åka dit och kolla läget!

I år blev det ingen stor halloweenfest, och det berodde till stor del på den här resan. Vi får återkomma nästa år, om vi är hemma. Just nu försöker vi vänja oss vid tanken på att kanske vara i Zambia om ett år, men vi har ju ingen aning om vad som gäller. Enligt vår organisation håller vi på att matchas med ett barn, men den matchningen har pågått rätt länge nu. Vi har börjat tröttna en del på att vänta. Vi borde kanske byta land om vi vill att Nala ska få en lillasyster innan hon flyttar hemifrån.

Ja, ja. Nu är det i alla fall Estland som gäller.

En reaktion till “Till Estland

  1. Har de goda minnen av Gustav II Adolf i Estland?

    Olof Palme bad om ursäkt för den svenska närvaron i tyska Pommern och den lokale borgmästaren var förfärad: ”Den svenska tiden, det var ju den bästa som vi någonsin haft!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s