Vilken härlig dag!

Först: Mamma fyller år idag. Stort grattis till henne. Jag hoppas att hon får en toppendag och inte glömmer bort att öppna burken med finlaktrits som jag gav henne när vi sågs senast.

Sedan: Vi hade besök av en arkitekt i morse. Hon tittade på huset, ställde frågor och lyssnade på vad vi vill göra för sorts bibliotek. Och hon blev eld och lågor! Hon verkar väldigt bra, och jag hoppas och tror att vi hittade rätt med en gång. Det är inte så himla enkelt att få tag på folk som är beredda att gripa sig an stora och utmanande projekt och som också är bra på det. Jag tror att hon är det. Både Dick och jag fick förtroende för henne, och hon hade genast några idéer som vi gillade.

På det: Dick ropade halleluja inifrån sitt rum när det visade sig att han hade fått ett stipendium på 65 000 spänn! När jag, som också hade skickat in en ansökan, kollade min mejl hade jag också fått 65 000. Jaaaaaaaaaaaa! Vi blev så glada att vi tog en svängom ute på verandan. Ingen av oss hade trott detta. Jag trodde att jag kanske skulle få 1 500 kronor, och hade varit glad över det. 65 000! Himmel, vad pengar!

Och så: Fotografen som skulle fota mig och julpyntet var här. Det gick också bra. Han var trevlig och proffsig. Fotografer är nog alltid det, inser jag. Bra på att prata om allt mellan himmel och jord så att det stackars offret (jag, alltså!) lugnar ned sig och finner sig i att le uppskattande mot julgranskulor på ett sätt som är allt annat än normalt. Jag kommer att bli julkuletanten, men det var kul ändå!

Till sist: Om en stund ska vi på utvecklingssamtal med Nalas fröken. Jag tror att det kommer att gå jättebra. Den här dagen är hittills oöverträffad vad gäller lyckosamma saker, så vad kan gå fel?

10 reaktioner till “Vilken härlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s