Glöggmingel ikväll

Ikväll är det glöggmingel hos Historiska Media. Det är alltid kul, och i år kommer Maria Gustavsdotter dit. Extra roligt, med andra ord. Hon stannar över natten hemma hos oss, och det ser vi verkligen fram emot.

Innan dess måste vi dammsuga i gästrummet och piffa litet på övervåningen, den del av huset som vi för det mesta hoppar över eftersom gästerna inte kommer dit. Som ni vet städar vi mest när vi har besök. Tur att vi får det ibland. Vi får anledning att gå över huset två gånger till den här månaden. Karl kommer ju till jul, och mamma och pappa firar nog nyår här. Som förra året., och det blev lyckat.

Annars är det som vanligt. Vi har inte hört ett skvatt från Zambia, ifall någon undrade. Vi har nästan glömt bort att vi kanske ska dit. Plötsligt slår det oss att vi inte har hört något än, men annars är livet precis som det ska vara. Dick fick en fråga från en resebyrå nyss. De vill att han ska guida på en flodkryssning på Ganges om ett par år. Det vore något! Inget är bestämt än. Det är mycket som ska klaffa för att resor verkligen ska bli av. Nala ska få läsa en bit ur julevangeliet i kyrkan på söndag, och samma text på julafton. Vi är så stolta och övar varje dag. Vår unge!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s