Halvfart

Som ni säkert förstår går bloggandet på halvfart under jul och nyår, men det är inte bara därför det kärvar med inläggen.

Efter flera års bloggande har jag blivit varse ett mönster. Efter nedtrappningen under julen har jag förtvivlat svårt att komma tillbaka igen. Det sker varje år. Jag tappar all geist och kommer inte på något vettigt att skriva om. Jag vet inte riktigt varför det sker, med det är en tydlig tendens. Nu är jag i alla fall medveten om den, och jag ska försöka motverka den med regelbundna inlägg även när jag själv tycker att jag är tråkig och ointressant.

Idag är vi hembjudna till vår gamla granne på fika. Det blir trevligt. Annars gör vi inte så mycket mer än pusslar, läser, äter gröt, planerar inför nyår och har ledigt. På söndag ska vi se Frost II på bio.

Morbror Karl kunde tyvärr inte komma den här julen. Nu ser vi fram emot att han kommer hit tillsammans med mamma och pappa och firar in det nya året med god mat och glada skratt i köket. För er som inte vet: morbror Karl är min bror, Nalas morbror.

Efter helgerna ska jag lägga mitt nuvarande bokprojekt åt sidan och sätta igång med två andra som jag har fått kontrakt på. Det ska bli väldigt spännande!

2 reaktioner till “Halvfart

  1. Ska bli kul att höra vad du/ni tycker om Frost II. Den har ju fått såååå fina recensioner – i alla fall de jag läst! PSt. vad beträffar Julkalendern tyckte jag först ‘si’ men sedan även ‘så’ d.v.s. jag tyckte den bättrade sig betydligt och blev riktigt (nåja) sagolik ……. och så kom snöbollskriget med sina ”bazuukasmuskedunder” (hur det nu stafvas?). Då återgick jag till att tycka ‘si’.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s