Vi vinglar vidare

Mamma och pappa kommer hit i eftermiddag, men min bror blir kvar hemma. Jag saknar honom verkligen och sörjer att han inte kunde komma! Som ni säkert har förstått har vi alltid kul när vi ses, och nu var det länge sedan sist.

Vi hade världens oväder inatt, men nu har det dragit förbi. Det är nästan så man ser litet blå himmel ute. Jag vet inte när det skedde senast. Tre månader sedan? Vi brukar gå en kvällspromenad och se stjärnor, så om nätterna försvinner molnen. På dagen är de alltid tillbaka igen.

Nala och jag har funnit en ny gemenskap. Ingen av oss gillar att städa, men igår tog jag itu med Nalas rum. Hon kom in och ville hjälpa till och fick en dammtrasa, och plötsligt blev städningen rolig. Vi lyfte på grejer, tränade torkteknik och hade en riktig Nala-mammastund. Efter lunch ville hon fortsätta städa, så vi tog hela matsalen och vardagsrummet också, inklusive bokhyllan som vi annars brukar låtsas som om den inte finns när vi ska damma. Till och med stolarna runt borden blev våttorkade. Skinande rent överallt samtidigt som vi fick vara tillsammans! Ett vinnande koncept!

Vårt gemensamma nyårslöfte är faktiskt att vi ska städa litet oftare, så detta var en välkommen bonus!

Nu ska vi snart iväg och handla blommor och hämta fisk till morgondagens middag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s