Läget i Åkarp

Vi lever och håller oss friska. Någon kanske undrar eftersom jag har legat lågt i några dagar.

Jag har haft mycket att göra med nästa bok. Den är klar nu, men Dick ska läsa igenom den innan jag skickar in den. Förhoppningsvis är det bara småändringar som behöver genomföras. Själv är jag rätt nöjd, men man vet ju aldrig.

Idag hade vi besök av vår underbara arkitekt. Hon har arbetat vidare med biblioteket, och det börjar arta sig. Fortfarande återstår detaljer, men även en del av det börjar hamna på plats. Troligen kommer vi att ha grönt marmorgolv, vilket vi kom på idag. Trappan till balkongen kommer bli jättesnygg. På ena sidan kommer den kläs in i trä, men på den andra blir det nästan som om den svävar i luften. Biblioteket kommer att få ett underbart stort fönster i norr, och ett häftigt takfönster. Det blir så läckert!

Annars talar vi framför allt om Nalas skola, och det är ju litet deppigare än biblioteket. Efter påsklovet ska vi ha ett möte med rektorn. Nu i veckan träffade vi klassföreståndaren, och det var inte ett trevligt möte. Jag tror att både vi och läraren var besvikna.

Nu laddar vi för nästa möte, och jag hoppas innerligt att vi lyckas få till en förbättring. Hur mycket jag än tycker om att undervisa Nala så är det inte hållbart i längden. Hon kan inte gå flera timmar i skolan varje dag utan att göra framsteg och sedan ha oss som kompenserar för det på eftermiddagarna. Hur hamnade vi här?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s