Lystring, lystring!

Hela familjen Harrison åker alltid till Gotland i augusti och medverkar i medeltidsveckan. I år blir det inte så eftersom veckan är inställd. Det är tråkigt, men vi överlever det.

Något som är mycket värre är att Gotlands museum riskerar att gå under som en följd av den här krisen. Deras verksamhet bekostas inte av bidrag utan av intäkter från biljettförsäljning. I normala fall drar museet stora skaror människor under högsäsongen, men så blir det inte i år. Hela museet går just nu på knäna och riskerar att tvingas stänga.

Men, så kan vi inte ha det. Vi måste hjälpa denna museipärla så gott vi kan. Ett årskort kostar 35o kronor och kan köpas via museets hemsida. Ni hittar den här. Annars kan ni googla.

Ni som har besökt museet någon gång kan kanske känna att det är värt att behålla, och ni som aldrig har varit där kanske tänker att det kan vara värt att få chansen. Vi besöker det varje år, och vi går förstås in gratis varje gång. Så blir det inte nu. Nu köper vi årskort i stället.

Kära läsare, jag ber er att i mån av ekonomiskt utrymme göra detsamma. Man kan skänka valfria bidrag, tio kronor eller 100 000 kronor. Allt är välkommet.

Hjälp Gotlands museum! Och sprid detta så långt ni kan!

En reaktion till “Lystring, lystring!

  1. Tack för tipset, jag köpte ett årskort och ett par böcker. 🙂 Jag läste i tidningen idag att efter att reserestriktionerna har hävts så kraschade Gotlandsfärjans sajt, så förhoppningsvis får Fornsalen några besökare i år. Om de öppnar…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s