Dagarna som gått

Början av veckan gick åt till att frenetiskt skriva på boken. Jag är enormt stressad av den just nu, så till den grad att jag arbetade på lördagen och söndagen för att ligga före i planeringen.

Allt detta arbete för att jag med gott samvete skulle kunna stanna ett par dagar i Oskarshamn. Jag åkte dit för att titta på en lägenhet och passade på att övernatta hos min bror.

Lägenheten, då: Den var i mycket större behov av renovering än man kunde tänka sig när man bara läste om den och tittade på bilder. Badrummet var felbyggt och måste totalrenoveras. Och allt var slitet och eländigt. Jag kommer definitivt inte köpa den till det höga pris säljarna vill ha. Om ingen annan är intresserad kanske jag lägger ett bud, men bara om jag efter helgen tycker att det vore kul med en rejäl renovering. Tveksamt, skulle jag säga.

För att bredda möjligheterna att hitta något passande har jag också börjat titta på tvåor. En trea är ju fint att ha när vi är där allihop, men för det mesta lär jag åka dit ensam. En tvåa kan faktiskt räcka.

Jag kom hem igen igår, och då började vi adventspynta. Ja, vi är tidiga. För varje år som går blir det litet, litet tidigare. Men vem ska ha synpunkter på det? Våra grannar? Skulle inte tro det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s